Homestyling irriterar inför lägenhetsvisning

Det råder en otroligt het bostadsmarknad just nu och då har det blivit extra populärt att styla sina lägenheter inför en försäljning. Men gör man det för mycket kan det lätt tippa över. 

782054-group-candlesVisst, att slå till på en ny matta, bokhylla eller köp sideboard online betyder att man piffar upp samt att man kan ta med sig de nya prylarna till nästa bostad. Det kan endast betyda att den nuvarande bostaden får ett litet lyft. Dock ska man tänka på att det råder en fin gräns mellan att köpa nytt och att styla ens bostad för mycket. I en artikel från SvD går det att läsa att man tar i för mycket om man satsar på bullbak och att det drastiska omgörandet mer kan stjälpa än hjälpa en till en bättre affär.

”Att fylla ett helt badkar med paprikor är sällan helt lyckat och tar man bort för mycket möbler och ersätter dem med nya försvinner känslan av hemtrevnad.”

De bästa knepen

Förutom att tänka på att inte ”overdo it” och att köpa till några nya raringar så kan man tänka på följande som Expressens Leva & Bo tar upp: tänk på att inte ha det allt för personligt. Detta då de intresserade har svårt för att se sig själva i bostaden. Se till så färgerna hänger ihop i hela bostaden så det blir behagligt att vandra i den, man ska inte behöva hänga upp sig på någon som man inte borde hänga upp sig på. Inred med grönt då det är levande – men tänk på att det inte får bli för mycket då det an resultera i att människor blir för spända. Sedan är det viktigaste att man själv ska känna att man har gjort sitt allt och är nöjd.