Populära parfymer under årens gång

Vilka har varit de mest populära parfymerna genom åren? De flesta minns en eller två eller kanske tre, men få minns hela listan. Här går vi igenom några av de största och mest populära parfymerna genom tiderna, och vissa av dem är fortfarande populära. 

Är du en av dem som är på jakt efter en ny parfym, men som inte är så ny egentligen? Då har du kommit rätt. Det finns gott om klassiska dofter som fortfarande hänger kvar, och kanske passar en av de dig. Du kan shoppa parfym online billigt och smidigt, för att slippa trängas i butiker och leta dig fram till det du vill ha.

Klassiska dofter som hänger kvar

Inte så förvånande så är Chanel no5 den mest populära parfymen genom tiderna. Den bärs av allt från yngre personer till de med lite mer erfarenhet på nacken. Det är allt från filmstjärnor till vanliga svenssons som har detta som sin favoritparfym, och konstigt är nog inte det, med den karaktärsfulla, sensuella och intensiva doft som Chanel no5 har. i en artikel från Expressen skrivs det om just Chanel no5 från 1921 och andra populära klassiska parfymer, och de som nämns där är Cacharel Anaïs Anaïs från 1978, Guerlain Shalimar från 1925, Yves Saint Laurent Opium 1977, Kenzo FlowerbyKenzo från 2000, Chanel Coco Mademoiselle från 2001.

Andra populära parfymer som hänger kvar

Nyheterna på parfymhyllan kan minst sagt ha det svårt att slå igenom när det finns så mycket klassiker att dofta på. I en artikel från Modette som skriver om just populära parfymer genom tiderna nämns några av de som nämns ovan, men också Fracas av Robert Piquet Calvin Klein Obsession, Elisabeth Taylor White Diamonds och J’adore från Dior. Frågan är om någon av dessa klassiska parfymer passar dig?