Så får du den perfekta 90-tals looken

90-talets mode har gjort en storstilad comeback fast i modern tappning. Det finns massor med snygga modeplagg att shoppa för att kombinera ihop den perfekta outfiten. För att looken ska bli komplett är det viktigt att du inte glömmer accessoarer.

Modetrender är något som kommer och går. Nu har 90-tals modet gjort entré igen. Mom jeans, jazzbyxor, slipover, magväskan och scrunchies är hetare än någonsin att bära. Om du är intresserad av att klä dig 90-tals inspirerad ska du klicka här för att få riktigt bra rabattkoder till Ellos. Ellos som är en ledande webbutik för mode och inredning har ett stort utbud av modeplagg i 90-tals stil.

Klassiska 90-tals kombinationer

Det vita ribbade linnet, den skräddade kostymen, vita skjortan och blåjeansen är några klassiker från 90-talet som är perfekt att satsa på om du vill stoltsera med en snygg 90-tals look. På fötterna kan du med fördel bära ett par läderstövlar med antingen klack eller utan. Matcha stövlarna med en elegant kappa. En vit skjorta och blåjeans är en fantastiskt kombination. Till skjortan passar även skräddade kostymbyxor. Att kombinera ett vitt ribbat linne med blåjeans är också en klassisk outfit från 90-talet. Om du vill ha inspiration till din styling kan du alltid kolla in hur kändisarna klädde sig på 90-talet.

Scrunchies och tjocka diadem i håret

För att få den kompletta 90-tals looken är accessoarer och hårstyling viktiga inslag. Tjocka diadem med utsläppt hår eller en hästsvans med uppsatt med en scrunchie skriker verkligen 90-tal. Accessoarer som skärp och väskor i neonfärger är också något som symboliserar den modeepoken. Självlysande armband, berlocker, chocker halsband och pärlarmband i skrikiga färger är accessoarer som används flitigt på 90-talet. Välj ut dina favoriter när du ska fixa den bästa 90-tals looken, det viktigaste är att du känner dig bekväm i kläderna.