Se en levande poplegend live

justintimberlake

Justin Timberlake spelar i Stockholm i maj, för första gången på sex år! Den stora nybyggda arenan Tele2arena står som värd och biljetterna släpptes redan i oktober i fjol. Alla är överrens om att det är en stor händelse och att väldigt många fans väntat på det här länge. Den senaste skivan släpptes under 2013 i två delar med namnen ”The 20/20 experience” och uppföljaren ”The 20/20 experience 2 of 2”. Båda skivorna blev hyllade av kritiker samt sålde sig in på toppositioner på Billboards världen över. Läs mer om skivsläppet och turnén genom att klicka på bilden.

Eftersom Justin Timberlake bara spelar i Stockholm i Sverige med denna turné kan det vara en bra idé för fansen att besöka huvudstaden. Under våren är dessutom huvudstaden vacker och fylld med roliga evenemang. En varm rekommendation är att kika in på Stockholmshotell där du kan få reda på båda vad som händer i Stockholm under tiden du är där och hitta ett bra hotell att bo på. Jämför hotell baserat på både pris och standard, vill du bo nära Tele2arena rekommenderas ett hotell i Solna som är närmast samtidigt som det fortfarande är nära in till stadens centrala delar.

Justin Timberlake blev känd under 90-talet i och med sin musikaliska karriär med pojkbandet ’NSYNC. Trots att han solokarriär egentligen inte startade förrän 2002, alltså på 00-talet, är han till stor del förknippad med 90-talet och 90-talets musik. Samtidigt har han gjort en hel del modernt på senare tid som ovan skrivet även tagit sig till toppositioner på senare år. Oavsett om du gillar hans nya musik eller inte är en sådan popikon från 90-talet klart värd att se live. Dock finns det ett problem, biljetterna till konserten är slut. Så har du inte skaffat biljetter än kan det bli svårt, vilket är synd, du vill ju inte missa en sådan legend i Sverige. Alternativen är antingen att köpa biljetter i andrahand av andra som fått förhinder eller att försöka vinna biljetter.